Test met aangepaste wandelkar.

1 juni 2025 - Lille, België

Op 6 september start ik een nieuw avontuur.Een rondje wandelen van 1200 km op het eiland Shikoku (Japan)

20250528_140401

.Ik heb hiervoor de wandelkar lichtjes aangepast met een afneembare rugzak voor op moeilijk berijdbare stukken.

20250530_073748W

ik heb dit de voorbije dagen ingewandel en ben gaan kamperen op een van de gratis bivakplaatsen van Natuur en Bos in de Demervallei.

Screenshot_20250601_072011_Komoot1748617195882

Alles prima in orde en nu nog Japans leren.

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Rudi Robben:
    1 juni 2025
    Wauw Jan, ik ga je zeker opnieuw volgen, wens je nu al een goede en leuke voorbereiding!
    Groetjes
  2. Jan:
    👍 dank u Rudi
  3. Jef van steenbergen:
    1 juni 2025
    Wij gaan je zeker volgen.
  4. Chris cambre:
    1 juni 2025
    Veel succes en wandelplezier op je Japans avontuur. We kijken weer uit naar je reisverslagen!!
  5. Ilse en Geert:
    1 juni 2025
    We gaan je zeker volgen, deze keer kunnen we je niet komen bezoeken denk😅
  6. Jan:
    1 juni 2025
    das nogal ver,ik ga het wel missen.
  7. Olga Van moere:
    1 juni 2025
    Fantastisch Jan! Zeer benieuwd naar Japan, Ik kijk er naar uit om je verhalen opnieuw te mogen lezen!
  8. Suys hilda:
    1 juni 2025
    Ik ga u zeker volgen veel succes en wandel plezier
  9. Eddy - Beatrice:
    1 juni 2025
    Tof Jan , we zijn weeral benieuwd naar de reisverhalen ! Je laat ons altijd een beetje meereizen zo !!
    Eddy Beatrice
  10. Blockie:
    1 juni 2025
    Spijtig dak er nie geraak mee de camper. Mer veul succes ermee...
  11. Jan:
    1 juni 2025
    wie gaat mij nu de frisse westmalle komen brengen?
  12. Elske:
    1 juni 2025
    Geweldig, ik wens je een fantastisch avontuur en we volgen je verhalen. Begin maar met da Japans want Spaans is al ni simpel, veel succes!!
  13. Jan:
    1 juni 2025
    t is te hopen dat er daar ook zo een pelgrimshelpers zijn zoals jij nu aan het doen bent!
  14. Blockie:
    1 juni 2025
    Zal B post eene laten leveren.
    🤣🤭🌝🍺
  15. Wouters Frans:
    1 juni 2025
    Nu al veel succes gewenst Jan , we gaan u weer volgen.
  16. Elske:
    1 juni 2025
    Hier zijn er genoeg die dat graag doen , Japan kan ik niet over meespreken , negens iets over gevonden of er ook albergue zijn? Of ga je de tent mee nemen?
  17. Debby Horemans:
  19. Jan helsen:
    Geniet ervan
  20. Carine:
    1 juni 2025
    Ga je zeker mee volgen , benieuwd naar die tempels . Het zal een heel beleving zijn.
  21. Roger en Maria:
    2 juni 2025
    We zijn weeral benieuwd naar je verhalen en gaan je reis zeker volgen. Succes !
  22. Vera Van Raemdonck:
    2 juni 2025
    Dag Jan , alvast bedankt om me mee terug in je exclusieve , 1-manswandelgroepje te zetten ! ik kijk er al volop nr uit wat je deze keer weer allemaal te vertellen hebt en de daarbij passende mooie foto's ! Mijn broer Erik heeft ooit eens een paar maand verbleven in een boeddhistisse ( of zoiets ! ) tempel en daar de omgeving verkend en hij vond dat een fantastische ervaring ! Toen hij terug kwam , had hij wel al zijn haar afgeschoren en dat is altijd zo gebleven ! ?????????????????????? ! :) :) :) :)
  23. Jan:
    2 juni 2025
    Bedankt om weer te volgen.Ik ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad komt.
  24. Peter:
    Succes 👍👍 wij gaan u volgen 😉😉
  25. Werner de bie:
    ik volg u he succes ;-)
  26. Saskia:
    4 juni 2025
    Waw wat een mooi nieuw avontuur! Volgende keer als je komt oefenen/trainen in de buurt van Westerlo, spring je wel bij ons binnen voor een koffietje he !
  27. Jan:
    6 juni 2025
    Zeker en vast 👍
  28. Koen:
    14 juni 2025
    Veel succes Janneke!! Ik ga u zeker volgen.
    Japan is een prachtig land. Geniet ervan!
  29. Ilse en Geert:
    4 september 2025
    Veilige reis, we gaan je ni kunnen komen bezoeken dees reis, spijtig. Geniet ervan en we volgen je verhaal en foto´s hier wel.
    Groetjes Ilse en Geert
  30. Carine:
    4 september 2025
    Dank u wel voor de traktatie, de brandband was een succes, geniet ervan en wees voorzichtig 🤗
  31. Erik Roucourt:
    5 september 2025
    Goede reis en geen zotte dingen doen.
    Geniet ervan.
  32. Jan: