Ne pelgrim trekt zijn plan.

6 september 2024 - Lucca, Italië

Pietrasanta

Pietrosantoin de hart van de carrara marmerCarrara marmerMarmerwe komen op een 2 tal km van de kust en maken een klein omwegskeZeeook Italie heeft last van de droogte en bosbrand.2 dagen geleden was het pad nog afgesloten.Bosbrandmaar ne pelgrim trekt zijn plan.LastigTrapPintjeen als Fons zijn bekerke heeft achtergelaten hebben we toch wel net een blikske pekes en erwtjes gegeten en het blik word wijnglas.Glaske wijnwe treffen nu ook meer pelgrims.Andy (80 jaar) en Clive laten hun bagage iedere dag achterna brengen.Clive and andyen de moeder Andrea loopt met haar 10 jarig dochtertje Aurelia.Moeder en dochteronderweg treffen we ook een originele manier van pelgrims tellen.Vrouwen kloppen een rood nageltje en mannen een blauwNagels12 pelgrimsen zo zien we dat er op 1 september hier 12 pelgrims gepasseerd zijn,en ieder doet de camino op zijn eigen manier.Buen Camino.

1. Elske:
    6 september 2024
    Zalig weertje zo te zien !😎😎🫥🫥
  2. Maria van tiggelen:
    6 september 2024
    Kei mooie foto's en je ziet er goed uit veel succes
  3. Jef:
    6 september 2024
    En Jan ook een duikje in de zee ?
    Het is ook wel fijn dat je zoveel leuke mensen ontmoet
  4. Jan:
    6 september 2024
    Jef,efkes met de voeten erin kon ik toch niet laten.
  5. Suys hilda:
    En alles zit nog goed
  6. Simone:
    6 september 2024
    Als je uw verhalen hoort, zou je er zelf aan willen beginnen ! Maar zo simpel zal het niet zijn!!😁😁🤪🤪👏👏👏👏
  7. Marc Verbist:
    6 september 2024
    Echt plezant om je avontuur zo te kunnen volgen !!! Voor ons ook een klein stukje genieten ! Git
  8. Vera Van Raemdonck:
    6 september 2024
    Hoi Jan , Paul Keeris is al volk aan 't ronselen vr de start van het nieuwe one2play-guitarseizoen ! Hij klonk weer vree enthousiast !!!!!!! Maar jij blijft ook enthousiast hé ! Je viert je 6oste verjaardag wel op een heel gedenkwaardige manier , ( alvast mijn felicitaties ) , maar ja , ik weet ook niet wat jij allemaal al op je palmares hebt staan natuurlijk ! :) De video van Into The Wild is echt een herinnering om te koesteren ! Om helemaal zen van te worden ____^/ ! In Duitsland hebben wij ook wandelingen gedaan ( niks noemenswaardig to dat van jou ) en de weg was niet altijd goed aangeduid . Wat ik mij afvraag is : hoe doe jij dat ? Op een plaats waar je nog nooit bent geweest en dus mss ook geen aanknopingspunt hebt ? Met een kompas of via routeplanner ? Als je eindelijk in Rome aankomt gaat ge toch een paar dagen op een terraske zitten om uit te rusten, ff nagenieten en alles laten bezinken ????? Wat het weer betreft , geniet nog zoveel mogelijk van de zon want de weerman hier sprak al over de laatste zomerse dagen :( Groetjes Vera
  9. Jan:
    6 september 2024
    Merci Vera,tot binnen een paar weken.Ik sta nu al vroeger op om langer te kunnen genieten.
  10. Wouters Frans:
    8 september 2024
    Fantastisch wat je doet Jan, kan me voorstellen dat het genieten is. toch een beetje jaloers. 👍