En dan???

12 september 2024 - Siena, Italië

We vertrekken voor dag en dauw richting Siena.

Voor dag en dauwals de zon erdoor komt zien we weer dat we over de (voor wielerliefhebber)beroemde strada bianchi stappen

Strade bianchieen natuurlijk de bekende chianti wijn.Al smaakt dat ook lekker voor het in de fles zit.DruivenDruivenChiantiKathedraal sienaSienavanaf hier is het nog 234 kmNog 234 km in Siena slapen wij bij suster Maria.Zuster marieen nemen we afscheid van ondertussen vrienden geworden collega pelgrims.Sonja marie claude,fons,himadrie,david.de 2 zussen Sonja en Marie Claude gaan terug naar Canada.David terug naar Australia,Himadrie gaat in Japan een 1200 km lange pelgrimstocht maken langs 88 tempels.En Lindsay heeft onderweg beslist dat ze na Rome doorstapt naar Jeruzalem (Bethlehem)20240827_17153820240829_110716maar ik en Alfons gaan op 23 september in Rome zijn en komen naar huis op vrijdag 27 september.Om 16 h stappen we samen naar de Crawaett om een onvergetelijk verhaal af te sluiten.tvv de warmste week kan men vanaf nu ook een gokske wagen in de Crawaett.Ik woog bij vertrek 67,4 kg.Ik heb al 2 gaatjes moeten bijknippen in mijne riem.Wat is mijn gewicht bij aankomst op het terras bij de Crawaett???Aan t zeetjesee you al soon.

1. Cambre Liliane:
    12 september 2024
    De solden zijn voorbij Jan voor nieuwe garderobe. Alle dagen frituur is ook oplossing om de gaatjes terug op te vullen. Veel plezier nog met jullie 2.
  2. Koenraad:
    Gokje……: 60,234 kg.
    We wachten jullie op in “De Crawaett”
  3. Peter:
    2 graatjes, OMG, das wel heel veel. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  4. Cambre Liliane:
    12 september 2024
    Voor mijn lijn zou ik best eens meegaan?
  5. Maria van tiggelen:
    12 september 2024
    Heel veel plezier en succes
  6. Elske:
    ik gok toch ook tegen de min 10 kg ongeveer, 57,2
  7. Katelijne van Glabbeek:
    12 september 2024
    Amai, is dat nu al bekan gedaan?? Ge zijt precies nog maar net weg. ...die wandeling in Japan ziet er ook wel leuk uit !
  8. Vera Van Raemdonck:
    13 september 2024
    Hoi Jan , ik zal mijn gokje er tussenin zetten , 59 kilo ! Tis te zien dat je Rome nadert ! Je bent precies terug in de bewoonde wereld ! Verharde wegen !! Je karretje zal blij zijn ! Hier in Schilde , op de Turnhoutse baan , is er ook een ijssalon . De uitbater had zijn eigen ijsmix gemaakt en daarmee een prijs gewonnen ! Mss moet je er eens langsgaan om te proeven of dat ook zo lekker is ? De verzorgingskast vr blaren stond goe vol , amai ! Hopelijk heb je die niet te dikwijls moeten gebruiken ! En hoe zit het met je schoenen ? Zijn die aan vervanging toe ? Als ik het goed heb begrepen , kom je vanaf Oktober ons terug vergezellen op woensdag ? Paul was er niet bij mr er zijn 2 vrouwen , ook van een te klein groepje , bijgekomen zodat we terug met 6 zijn ! We houden je plaatsje vrij ! Groetjes Vera :)
  9. Son:
    13 september 2024
    Fantastisch! Het was/is keileuk om te volgen en in gedachten méé te stappen.. Laat de laatste loodjes lichtvoetig verlopen! Tot in de Kempen of A'pen-land. Dat Lilleke u maar wat bij-mest.. want 60,4kg(?) pezig, maar een pluimgewicht. 😄
    Grote groeten!
    Son;)
  10. Maria van tiggelen:
    14 september 2024
    Ik gok op 58.850
  11. Suys hilda:
    15 september 2024
    Ik denk 62 kg als ge aan komt maar gedoet dat goed en paar keer thuis goed eten en die zijn er zo weer terug bij nog veel plezier