Zo simpel kan het zijn.

15 juli 2024 - Châlons-en-Champagne, Frankrijk

Gisteren ontbijt met Jozef en David  USA die naar Rome stappen en Isabelle en Helene Namur Belgique die ieder jaar een week een stukske van de route doen

David -jozef usa  helene  -isabel - ik    belgieik ben trouwens verbaasd dat hier nog een route naar Compostella loopt(via troyes)Compostella en rome nog steeds samengisteren avond dan geslapen bij Christine.Onbereikbaar via telefoon(een fout nr in de gids)maar mail geen probleemZo simpel kan het zijn.instaleer u en rond 19 h krijg je eten.Dan moet ik terug weg want ik help een vriendin die een chateau uitbaat maar geen probleem voor pelgrims staat mijn huis altijd open en maak het u gemakkelijk.Huis geerfd van 1910zo simpel kan het leven zijn.Steek de sleutel morgenvroeg maar in de ɓotten op terras en bonne route.Vandaag op de camping in Chalons en Champagne.

1. Blockie:
    15 juli 2024
    Weeral aan de champagne Jan???
    🥂🍾🥂😎
  2. Chris cambre:
    15 juli 2024
    Hopelijk kom je vaak zulke gastvrije logeerplaatsen en lieve mensen tegen. Zo kan t leven idd simpel zijn. Heb je weer geluk.
  3. Jan:
    15 juli 2024
    hou het logement boekje goed bij, is van goud waarde en maakt het leven simpel. bonne route
  4. Carine:
    16 juli 2024