This feet are made for walking.

16 augustus 2024 - Chatillon, Italië

This feet are made for walking

This feet are made for walking

Dinsdagmorgend hadden we er allemaal nog zin in.

Mattio en MartaSint bernardwe konden toen nog niet weten wat een labeur ons nog te wachten stond.Langzaam klimmenrond 14 h dan toch boven.Zeer moe maar voldaan.Fons Jan en PeterHet dak van de tochtwe slapen boven in de Hospice en moeten allemaal de schoenen uit en fancy crocs aanSchoenkastHospicede volgende morgen giet het water als ik Italie binnenstap.Italiemaar de dag voordien was nog erger.De dag voordienDag voordienenkele uren later kwam de zon er terug door en werd ik verrast door Jos en Marieke die mij 2 dagen in de watten hebben gelegd.Net als 10 jaar geleden naar Compostella.Jos en Mariekenog is nen dikke merci,het was super tof.

1. Carine:
    16 augustus 2024
    Leuk dat je af en toe bezoek krijgt, de familiedag was ook leuk gisteren, spijtig dat niet iedereen aanwezig kon zijn, volgend jaar beter. Geniet nog van je tocht , met hopelijk goed weer 🌞🍀🍀
  2. Cambre Liliane:
    17 augustus 2024
    Goed dat ge nog aan de andere kant van de berg was en het weer beter is. Welcome to sunny Italy voor de volgende weken hoop ik. Merci Jos en Marieke om hem in de watten te leggen en een fijne vakantie voor jullie ook.
  3. Ilse en Geert:
    17 augustus 2024
    Wij zijn daar ooit me de motor geweest, ook een hagelbui gehad toen, en een dikke fleece met st.Bernard op moete kopen vd kou,brrr. Hopelijk heb je in Italië mooi weer. Rome is int zicht😉
  4. Simone:
    Je verdient een 🥇🥇🥇🥇
  5. Diane Robben:
    18 augustus 2024
    Waauw, Jan, hoedje af hoor! Ge zijt ne krak!
  6. Paul Keeris:
    19 augustus 2024
    Chapeau Jan!!!!!
    Fantastisch bezig.
    Weer een enorme ervaring!!
  7. Axel:
    21 augustus 2024
    Ah, mooi dat je Italië ondertussen bereikt hebt! Namen voelt alweer als een eeuwigheid geleden. Succes met het laatste deel van je trip! Groeten, Axel
  8. Vandijck monique:
    21 augustus 2024