Efkes den draad kwijt.

5 september 2025 - Zemst, België

Lag het aan de geweldige afscheidsdrink of aan het schitterende optreden van de Brandband?Maar toen ik gisterenmorgend mijn gsm wou opladen met mijn zonnepaneeltje zag ik dat ik de foute kabel meehad.Die van het scheerapparaat (wat ik niet meeheb)Een hulplijntje naar ons Lil en alles opgelost.Zelfs het kadootje van den Brand vergeten.Dank u Lilleke ,dan besef ik,Japan is nog ver 🤓

7308

7307

Intussen is ook het nieuw van de schoenen.

7328

En is ook het Tyfoon seizoen aangebroken in het land van de rijzende zon.En de waarschuwingen op de gsm

7351

Geen zorgen,al 2 zalige nachten achter de rug bij vrienden v d fiets ,eerst bij Jan en Kris.Vrijwilligers bij den brand Herentals in de tuin.En gisteren bij Veronique en Jo die in 2013 bij ons in ons achterbouwke zijn komen slapen en nog precies wist hoe het eruit zag.Its a small world.

1. Koenraad:
    Joenge toch…!!!! Zonder uw Lilleke waarde…….??!!🤔😉
  2. Cambre Liliane:
    5 september 2025
    Veel plezier en dat je leuke mensen ontmoet. Graag gedaan om hulplijn te zijn. Doe alles met liefde voor jou hoor. Hou het veilig en schuil op tijd. En ja soms is de wereld heel klein. Mooi krantenartikel
  3. Roger en Maria:
    5 september 2025
    Hou ons op de hoogte hè Jan nu je de draad terug opgenomen hebt,...., goei vlucht voor morgen. Groetjes, Roger en Maria
  4. Saskia:
    5 september 2025
    Blij dat we hier binnenkort weer mooie reisverhalen kunnen lezen ! Heel veel succes alvast, Jan.
  5. Chris cambre:
    5 september 2025
    Goede reis nonkel Jan. Goed wandelen en niks vergeten. Ons mama gaat je verhaaltjes voorlezen en foto's laten zien.
  6. An:
    Veel succes jan
  7. Katelijne van Glabbeek:
    5 september 2025
    Maar san Jan toch; wel grappig! Geniet van de nieuwe ervaringen!!
  8. Ilse en Geert:
    5 september 2025
    Hopelijk heb je een adapter v Japanse priezen, als de rijzende zon ni schijnt, da ge uwe gsm toch kunt laden.😅.
    Veel plezier.
  9. Peter:
    5 september 2025
    Heel veel plezier, succes en bezinning!! Verslijt nu maar efkes uw schoenen!!
    Tot snel!!
  10. Werner de bie:
    Hey Janneke
    Veul succes e
  11. Suys hilda:
    5 september 2025
    Heelveel succes ginder en kijk er naar uit wat er tebeleven valt goede reis
  12. Katia Lambrechts:
    Veel succes!
  13. Carine:
    6 september 2025
    gelukkig was je nog dichtbij , naar japan komen om den draad te brengen is moeilijker he .
  14. Mil Cambré:
    6 september 2025
    Veel succes Jan en dat we hier weer veel mooie verhalen mogen lezen
  15. Olga Van moere:
    Ik zou zeggen “suerte” maar dan in het Japans
    Veel succes Jan! Ik kijk uit naar jou verhalen 😁
  16. Sonja Van Dijck:
    7 september 2025
    Heel veel plezier op je avontuur,benieuwd naar je verhaal
  17. Suys hilda:
    7 september 2025
    Ik wens je veel succes en droom van de wereld van uw meter
  18. Jan en Linda:
    12 september 2025
    Veel wandelplezier, Jan!
    We genieten van je verhalen.
  19. Vera Van Raemdonck:
    1 oktober 2025