Reizend boek

20 juli 2024 - Bar-sur-Aube, Frankrijk

Vandaag vroeg vertrokken voor de warmte.De voorbije dagen op de GR 145 een beetje zitten kl*ten op een stuk waar men in de bossen aan het werken was

Bossen op de routeen een 10 tal bomen het pad versperde.Dan ist met de kar erover of eronderZo word het moeilijkop de route verschillende kerkjes van rond 1500 die meestal ook open zijn.Altijd tof om eens binnen te kijkenKerkjes van 1520Binnen in de kerkik heb ook een boek achtergelaten meegenomen in een boekenkastje in Waanrode en hier terug in een boekenkast in Pogny.Ben benieuwd wie dit reizend boek ooit nog meeneemtReizend boekReizend boekWe sluiten de dag af samen met Keilly uit Ierland en een frisse pint bierDag afsluiten met keilly van ierland

1. Carine:
    20 juli 2024
    Het kan soms wat moeilijker zijn, maar op het einde van de dag komt het blijkbaar altijd goed , geniet van je pint 😊😉
  2. Ilse en Geert:
    20 juli 2024
    Spijtig da we ni weten waar het boek overal naartoe gaat. Wij hebben da soms bij geocach ook. Wel leuk.
    Geniet van je frisse pint.🍺
  3. Jan:
    20 juli 2024
    Ik heb er wel een kaartje met de blog tussen gestoken.Misschien reageert er ooit wel iemand.
  4. Jef Adriaenssens:
    20 juli 2024
    Goe bezig Jan!! Doe zo verder. En ziet dat ge op tijd thuis bent voor de 60-jarigen 😎
  5. Blockie:
    Een Irishmen, omg.
    Only Guinness dan tonight??
    Sheers mate.
    🍺🇧🇪😎
  6. Elske:
    20 juli 2024
    De weg van een pelgrim is niet de gemakkelijkste weg , maar je bent er geraakt! Geniet van je pintje en je gezelschap!! 😎🚶‍➡️👍🍺🍺🌞
  7. Peter:
    Hoegaarden.....🤔🤔
  8. Vera Van Raemdonck:
    21 juli 2024
    Amai Jan , dat zwarte autootje en dat veld met zonnebloemen wil ik ook wel :) Het wordt je blijkbaar niet altijd makkelijk gemaakt mr je reisverhalen zijn altijd leuk om te lezen ! Chapeau vr wat je tot hiertoe al hebt afgewandeld !!!!! Als je ergens een leuk plaatsje tegenkomt waar je veel kan wandelen en waar hondjes ook welkom zijn , dan mag je dat altijd drsturen ( als je daar tijd en zin vr hebt natuurlijk :) ! ) Toost op jou met only Guinness natuurlijk ! Das keilekker :) !
  9. Jan:
    21 juli 2024
    Frankrijk is soms nogal desolaat hier.Ik denk dat Italie iets meer karaktervolle dorpjes op de route gaat hebben.Maar mijn slaapadressen zijn tot nu echt in orde en t is altijd een avontuur waar men terecht komt.Bedankt om te volgen.
  10. Peter:
    27 juli 2024
    Top Jan alles komt altijd weer goed